ICT-scan | Hollander Techniek

Is Uptime nog wel een TD-aangelegenheid?

Wat hebben een sterk toenemende internationale concurrentie, een 24 uurs economie en nieuwe technologische ontwikkelingen met elkaar gemeen? Ze hebben de behoefte aan real time informatie en Security enorm laten toenemen. Hierdoor is het normaal geworden dat ICT een belangrijk onderdeel is van uw productie-omgeving. De praktijk laat zien dat de Technische Dienst vaak nog hoofdverantwoordelijk is voor de Uptime van het proces. De taken en verantwoordelijkheden zijn grotendeels onveranderd gebleven. Hierdoor krijgen ICT-componenten onvoldoende aandacht en loopt het proces een verhoogd risico op ongeplande downtime.

Hoe minimaliseer je deze risico’s? Hoe laat je de taken en verantwoordelijkheden beter aansluiten bij ieders functie? Hoe bevorder je de samenwerking tussen OT, IT en het management? 

Een ICT-Scan van Hollander Techniek levert niet alleen het inzicht in de aanwezigheid en de conditie van de ICT-componenten, maar bevordert bovendien ook de communicatie tussen de verschillende afdelingen.

Bekijk onze ICT-scan of neem contact op met Raimond Trümper via 06-135 810 11 of raimond.trumper@hollandertechniek.nl