Houd uw ICT omgeving up to date

Uw ICT-omgeving veilig én in topconditie

Goede voornemens, we kennen ze allemaal. De één is er meer mee bezig dan de ander, maar we hebben allemaal ervaring met onze goede voornemens.

Op 1 januari, na een maand vol feest en gezellige bijeenkomsten, hebben de meeste goede voornemens te maken met gezondheid: meer sporten, gezonder eten, meer yoga en meditatie, stoppen met roken. We weten dat ons lichaam en onze geest beter werkt wanneer we er goed voor zorgen. Voldoende lichamelijke beweging, een goede nachtrust en gezonde voeding, we weten dat we dit nodig hebben om beter te presteren.

Wanneer hardware verouderd is, kan uw netwerk ineens uitvallen en daarmee ook uw bedrijfsproces.

Raimond Trümper

Een gezonde ICT-omgeving

Bij uw ICT-omgeving werkt het precies hetzelfde. De ICT-omgeving binnen uw productieomgeving is vergelijkbaar met het hart en de aderen van uw lichaam. Voor uw ICT-omgeving gelden dezelfde regels: zorg er goed voor. Wanneer het Operating System niet wordt geüpdatet, dan wordt de toegang niet goed afgeschermd. Of wanneer de hardware verouderd is, kan het netwerk ineens uitvallen en daarmee ook uw bedrijfsproces.

Bij Hollander Techniek denken we graag met u mee. We geven hierin advies en helpen u met het inrichten van uw ICT-omgeving. Meer weten over hoe u uw ICT-omgeving in topconditie houdt? Neem nu contact op met Raimond Trümper, accountmanager ICT, via 06-135 810 11 of raimond.trumper@hollandertechniek.nl.