Consyst en Hollander Techniek bundelen krachten en kennis

Elkaar optimaal aanvullen door krachten en kennis te bundelen op het gebied van zorgtechnologie. Dat is de insteek van de samenwerking die sinds 2020 loopt tussen Consyst en Hollander Techniek. Beide ervaren bedrijven zetten zich op geheel eigen manier in voor zorgtechnologie. Door samen te werken zetten zij een stap vooruit en kunnen zij de vraag vanuit zorgorganisaties nog beter en breder gaan bedienen.

Technische partner met ervaring en kennis
Als multidisciplinaire dienstverlener heeft Hollander Techniek al bij veel (zorg)organisaties zorgtechnologie geïntegreerd. Door ervaring en kennis weten wij dat de functionele behoefte voorop staat. De technologie moet werkbaar en gebruiksvriendelijk zijn voor de medewerkers. Bovendien moet het passen bij het zorgproces. Deze ervaring nemen we mee in de samenwerking met Consyst. Hollander Techniek zal binnen deze samenwerking meedenken in innovatieve oplossingen en de zorgtechnologie systemen op een betrouwbare manier, en volgens de richtlijnen, integreren. Wij dragen de zorg voor alle technische diensten. Denk hierbij aan installatiewerk, ontwerpen en realiseren van ICT faciliteiten, telefonie en de integratie van systemen. Het uitgangspunt is de zorgtechnologie zoveel mogelijk te laten samenwerken en integreren met andere systemen, zodat werken met techniek gemakkelijk, doeltreffend en efficiënt wordt!

Succesvol implementeren van zorgtechnologie
In deze samenwerking vullen Consyst en Hollander Techniek elkaar perfect aan. Consyst gelooft erin dat je een woonomgeving voor mensen met een zwaardere zorgvraag (bijvoorbeeld dementie) kunt creëren waarin ze zich veilig, vrij en ondersteund voelen. Waar medewerkers een werkomgeving hebben die maximaal aansluit bij de behoefte van de bewoner, en slimme technologische ondersteuning biedt in hun zorg- en werkprocessen. Dit doet Consyst door vanuit Moribus kennis en kunde te vergroten over wat een bewoner nodig heeft om zich vrij, veilig en ondersteund te voelen. Zo begeleiden ze het proces naar het werken in een prettige omgeving die aansluit bij de visie van de zorgorganisatie. Technologie is daarbij het middel, niet het doel.

Consyst levert de zorgtechnologie en weet hoe ze dit op de juiste manier moeten implementeren. Wij zorgen ervoor dat de systemen naadloos samenwerken en goed worden geïntegreerd.

Krachtige samenwerking
Een krachtige samenwerking aldus Mark de Jong van Hollander Techniek: “In Consyst hebben we een partner gevonden die goed past bij Hollander Techniek. Ze hebben dezelfde normen en waarden en houden van aanpakken. Bovendien is hun kennis en ervaring een perfecte aanvulling op die van ons. Consyst levert de zorgtechnologie en weet hoe ze dit op de juiste manier moeten implementeren. Wij zorgen ervoor dat de systemen naadloos samenwerken en goed worden geïntegreerd. Samen kunnen we echt een stap vooruit zetten in de zorgtechnologie en onze klanten de beste oplossingen bieden.”

Wilt u meer informatie over welke oplossingen en toepassingen wij op het gebied van zorgtechnologie kunnen bieden? Neem dan contact op met Dennis van der Sloot (Consyst) of Mark de Jong (Hollander Techniek).