Welke ICT-oplossing draagt écht bij?

Een recente ongeplande downtime heeft u aan het denken gezet. “Had dit voorkomen kunnen worden en wat in het proces kan nog meer zorgen voor een ongeplande downtime?” Vast besloten gaat u op zoek naar informatie en al gauw komen er een legio aan ICT-oplossingen voorbij die bijdragen aan de borging van vitale bedrijfsprocessen. Virtual machine back-up, lokaal een tweede server, VEEAM-oplossingen, securitymaatregelen, een dubbele internetverbinding etc. De stroom van mogelijkheden lijkt eindeloos. Maar welke oplossing draagt nou écht bij? En zijn dan alle risico’s ook werkelijk weggenomen? Het maken van een juiste keuzes is alleen mogelijk door antwoord te geven op de volgende vragen:

  • waaruit bestaat mijn huidige ICT-omgeving ?
  • wat is de staat van mijn huidige ICT-omgeving?
  • wat is de impact op het proces als ICT-componenten uitvallen?

De ICT-scan van Hollander Techniek levert snel en eenvoudig de juiste antwoorden. Bent u geïnteresseerd en wenst u meer informatie neem dan contact op met Raimond Trümper, 06 – 135 81 011 of raimond.trumper@hollandertechniek.nl.

Uit cijfers blijkt dat 66% in het MKB pas maatregelen neemt als het kwaad reeds is geschied en dat 75% geen recoveryplan heeft.