Gegarandeerd hoger rendement met Veeam

Ongeplande downtime heeft niet alleen negatieve financiële gevolgen maar even schadelijk zijn dataverlies en imagoschade. Een terechte vraag is dan, zijn de afgesproken doelstellingen in de huidige BCDR-strategie (bedrijfscontinuïteit en disaster recovery) wel realistisch? Met andere woorden, worden na een ongeplande downtime de daadwerkelijke afgesproken hersteltijden behaald (RTO, Recovery Time Objective) en is de werkelijke hoeveelheid dataverlies wel acceptabel (RPO, Recovery Point Objective)? De zwakste schakel blijkt in de praktijk dan meestal de traditionele back-up oplossing te zijn.

Met een VEEAM oplossing van Hollander Techniek wordt de BCDR-strategie weer realistisch, zijn de doelstellingen geborgd door RTO’s met 99%, zijn RPO’s met 75% te verlagen en verloopt het herstel razendsnel. Daarnaast is het ook nog eens verbazend eenvoudig. Een bijkomend positief gevolg is dat er veel op herstelkosten wordt bespaard en het rendement verhoogt. Lees voor meer informatie hier verder of neem contact op met Raimond Trumper via email of bel naar 06 13 58 10 11