Skype voor Bedrijven Online wordt beëindigd

Het succes van Microsoft Teams is in de afgelopen tijd flink gegroeid. Het heeft er zelfs toe geleid dat Teams hét centrale communicatieprogramma van Office365 is geworden. Dat betekent echter wel dat het andere communicatieprogramma, Microsoft Skype voor Bedrijven Online, op 31 juli 2021 wordt beëindigd. Skype voor Bedrijven zal dan niet langer beschikbaar zijn en worden ondersteund.  

Gebruikt u Microsoft Skype voor Bedrijven Online? Dan zult u moeten gaan nadenken om over te stappen naar een ander communicatieprogramma, zoals Microsoft Teams. Met Teams kunt u audio-, video- en webconferenties organiseren met iedereen, zowel binnen als buiten uw organisatie. Bij een meeting via Teams kunnen tot wel 10.000 mensen elkaar op één plek ontmoeten, ongeacht waar ze zich ter wereld bevinden. Via Microsoft Teams kunt u ook met gewone Skype-gebruikers te bellen. Een mogelijkheid die in Skype voor Bedrijven al is uitgeschakeld. Daarnaast biedt Teams de mogelijkheid om eenvoudig bestanden te delen, samen te werken aan die bestanden, te vergaderen of deel te nemen aan (groeps)chats.  En dat allemaal met een beveiliging op bedrijfsniveau.  

Hollander Techniek ICT adviseert u graag hoe Microsoft Teams de samenwerking tussen uw collega’s en relaties kunt verbeteren. Wij helpen u met een vlekkeloze overgang van Skype naar Teams, zodat u snel en veilig aan de slag kunt. Daarnaast bieden wij ondersteuning via een veilige remote beheer en onze helpdesk die 24/7 bereikbaar is.  

Wilt u ook snel de overstap maken naar Microsoft Teams? Bezoek dan onze website of neem contact op met Raimond Trumper via email of bel naar 06 13 58 10 11.