Thuiswerktip 5. Snelle hulp op afstand

Met werkplek gerelateerde vragen snel en professioneel geholpen worden om dan weer door te kunnen werken. Een medewerker op afstand veilig toegang geven om het probleem op te lossen, het kan met Hollander Techniek ICT.

Heb je vragen over je werkplek of is er een storing of onderbreking binnen de ICT-omgeving, dan wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarom is Hollander Techniek tijdens kantooruren altijd uw aanspreekpunt of als het moet 24/7 bereikbaar. U krijgt direct de ondersteuning die nodig is. Persoonlijk of door middel van de Portal. Heldere afspraken worden vastgelegd in een Service Level Agreement.

Wilt u  naar aanleiding van dit bericht persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met Raimond Trumper, accountmanager ICT, via 06-13581011 of raimond.trumper@hollandertechniek.nl. Meer tips over thuiswerken vindt u op ict.hollandertechniek.nl.