Thuiswerktip 4. Beter persoonlijk contact

De moderne werkplek biedt de mogelijkheid om de kwaliteit van het contact te verbeteren door o.a. spraak en beeld samen te brengen, ook al werken we op afstand. Met behulp van Microsoft Teams is bijvoorbeeld een conference call heel gemakkelijk geregeld.

Microsoft Teams is een onderdeel van Microsoft Office 365 en is een online chat dienst. Naast online vergaderen is het delen van informatie in Teams met een projectgroep of team gemakkelijk. In tegenstelling tot Outlook kun je gemakkelijker en sneller per project informatie delen of bekijken. Ook blijft gedeelde informatie, zoals documenten, altijd beschikbaar in de chat. Zo hoef je niet nogmaals een e-mail te sturen met een bijlage als de ontvanger deze kwijt is.

Wilt u naar aanleiding van dit bericht persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met Raimond Trumper, accountmanager ICT, via 06-13581011 of raimond.trumper@hollandertechniek.nl. Meer tips over thuiswerken vindt u op ict.hollandertechniek.nl.