Thuiswerktip 3. Werkplek beveiliging

Door de toename van alle data die over het internet gaat, de toepassing van informatiedragers en het menselijk gedrag, neemt ook de kans op virussen toe. Naast het stimuleren van bewust internetgedrag helpt een goede antivirus oplossing.

Een goed beveiligde ICT-omgeving, de security, is essentieel. Veel factoren hebben invloed op de veiligheid van uw netwerk, bijvoorbeeld de staat van het netwerk, het gedrag van medewerkers, de gekozen software, een VPN verbinding of SD WAN. Hollander Techniek helpt bij het up-to-date inrichten van het netwerk, verbindingen en software toepassingen. Daarbij houden wij rekening met bedrijfsprocessen en het gedrag en de wensen van de medewerkers.

Wilt u naar aanleiding van dit bericht persoonlijk advies, neem dan gerust contact op met Raimond Trumper, accountmanager ICT, via 06-13581011 of raimond.trumper@hollandertechniek.nl. Meer tips over thuiswerken vindt u op ict.hollandertechniek.nl.